Up!timize?

Up!timize is in 2020 ontstaan vanuit Up!Yours Internet Marketing. Waar Up!Yours zich voornamelijk richtte op internetmarketing en websiteontwikkeling, richt Up!timize zich op de IT en bedrijfskundige kant, met een flinke knipoog naar de marketing.
Combinatie zorgt voor optimalisatie
Door het combineren van Business Intelligence met Business Automation ontstaat een heldere kijk op bottlenecks binnen organisaties. Met de juiste oplossingen is het mogelijk om complexe problemen het hoofd te bieden en goedlopende processen verder te optimaliseren. Duidelijke, op de gebruiker afgestemde dashboards bieden iedereen binnen de organisatie daarnaast een duidelijk beeld op basis waarvan doordachte beslissingen genomen kunnen worden.
Business Intelligence

Met de juiste data kan je de juiste beslissingen maken. Door de juiste bronnen aan elkaar te koppelen, zorgen we dat je altijd op het juiste moment over de relevante gegevens beschikt.

Business Automation

Handmatig rapportages maken? Exports uploaden naar je boekhoudsysteem? Met slimme automatiseringsoplossingen is handwerk verleden tijd.

Marketing

Laat relevante gegevens de basis vormen van je marketing. Maak weloverwogen keuzes en monitor het resultaat van je campagnes met inzichtelijke dashboards.

Je bent up de juiste plek.

We willen altijd snel kunnen schakelen en daarom bieden wij diverse diensten zelf aan. Wij beheren ons eigen serverpark waarmee de meest complexe maatwerkapplicaties zelf in the cloud kunnen hosten. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van de beperkingen van andere partijen. Als G-Suite partner kunnen we daarnaast een breed scala aan oplossingen aanbieden als het gaat om e-mail, bestandsopslag en online samenwerken.